Kako kupiti Bitcoin, Ethereum, Cash …?

Kriptovalute kao što su Bitcoin, Ethereum, Bitcoincash i druge obično se prodaju i kupuju preko različitih burzi koje su namijenjene za trgovanje kriptovalutama. Trgovanje preko ovih burzi obično je malo zahtjevnije jer je potrebno poznavati barem osnovne stvari koje pokreću ovaj svijet trgovanja.

Ako imate znanje i pripravni ste pričekati i više od tjedan dana da provedete svoju prvu transakciju možete koristiti burze koje su namijenjene samo trgovanju kriptovalutama. Dvije najveće i vjerojatno najpouzdanije su Kraken i Bitstamp.

Ali postoji lakši i brži način! Zanima vas kako?

Ako želite kupiti Bitcoin, Ethereum, BitcoinCash ili neku drugu vrlo popularnu kriptovalutu i to želite napraviti za SAMO 5 minuta, predlažem da se registrirate na eToru – kliknite ovdje i registrirajte se, uplatite sredstva i kupite Bitcoin odmah.

Ja trgujem dionicama, valutama i kriptovalutama. Najviše mi se zapravo sviđa što svoja sredstva mogu uvijek usmjeriti tamo gdje je najveći potencijal (trenutno jasno u kriptovalute Bitcoin, Bitcoincash, Ethereum).

Ostale prednosti gore navedene platforme su i:

  • jednostavna za korištenje, svladat ćete ju za 5 minuta, pa i ako trgujete prvi puta,
  • jednostavna uplata na račun za trgovanje (kreditnom karticom, preko bankovne uplate, PayPala, Skrilla …),
  • pouzdan ponuđač, jedan od najvećih i najpopularnijih ponuđača,
  • jednostavna isplata dobiti na vaš račun.

S obzirom na prinose Bitcoina u protekloj godini kada “važete” i još se ne odlučujete za kupnju SVAKI DAN GUBITE cca. 6 % (usporedba između studenog 2016. i studenog 2017.). 1 tjedan vas “stoji” u prosjeku nevjerojatnih 42%, za jedan mjesec već biste mogli vratiti svoj ulog i u kriptovalutama ostaviti još bitno više od onoga što je bio vaš početni ulog.
Ako želite kupiti bitcoin ili neku drugu kriptovalutu što prije, a pritom ne želite izgubiti cijeli tjedan, registrirajte se na eToro – za predstavljanje platforme i registraciju kliknite ovdje (jer znam da želite pročitati do kraja i saznati nešto više, poveznica će se otvoriti u posebnoj kartici).

Osim navedenih prednosti eToro je unikatan i po tome što možete precizno pratiti što kupuju drugi, a njihove korake možete i automatski kopirati. O tome neću trošiti previše riječi na ovome mjestu, da ne skrenem s glavne teme koja je ipak kako kupiti bitcoin. Želite li da ubuduće pripremim još pokoji članak na ovu temu?

Zanima vas?

Ukoliko još ne znate, dobit kod trgovanja s kriptovalutama se ne oporezuje prema hrvatskom zakonodavstvu. Više o tome ću pripremiti u nekom od sljedećih priloga, a za sada ću samo naglasiti da unatoč tome što dobit kod trgovanja kriptovalutami nije oporezovana, spremite dokaze. U slučaju većih prinosa morat ćete dokazivati da vaš novac doista potječe iz trgovanja kriptovalutama. Na eToru će povijest vašeg trgovanja biti pregledna, posebni dokazi vjerojatno neće biti potrebni.

Kako kupiti Bitcoin, Ethereum, BitcoinCash i druge kriptovalute za samo  5 minuta?

  • registrirate se na eToro preko poveznice na dnu članka,
  • uplatite vaša sredstva na vaš račun za trgovanje (to možete učiniti preko kreditne kartice, bankovne uplate, Paypala i brojnih drugih načina. U slučaju bankovne uplate, sredstva na vašem računu za trgovanje bit će tek za nekoliko dana, kako se očekuje za najmanje 4 i najviše 6 dana, a kod ostalih načina odmah),
  • odaberite koju kriptovalutu želite kupiti, kliknite na ikonu za kupnju i upišite količinu sredstava koje želite namijeniti kupnji.
    Poslije toga još samo pratite, uživate i kada postignete zadane ciljeve isplatite dobit na svoj račun.

Ako se još niste registrirali, sada je pravo vrijeme.
Za registraciju na eToro i kupnju bitcoina kliknite ovdje

* eToro je ponuđač trgovanja CFD instrumentima i nije burza za kupnju kriptovaluta (u Bitcoin možete investirati, ne možete ga kupiti i njime plaćati),
* eToro za kupnju kriptovaluta ne obračunava tzv. “Overnight” proviziju,
* Svako trgovanje je rizično, prinosi iz prošlosti nisu jamstvo za buduće prinose – investirajte SAMO kapital koji vam u slučaju gubitka neće nedostajati.